Væk dine sanser med vinsmagning

Overalt i Europa produceres der fantastisk vin - nu er det din tur til at smage den

Kom på opdagelse i vinens verden

Vinens verden er en spændende og udfordrende verden, hvis du tør at gå på opdagelse i den. Og det bør du! For der bliver produceret utrolig meget god vin overalt i Europa - lige fra Italiens vidtrækkende vinmarker til Tysklands kølige hvidvine.

Når du kaster dig ud i vinsmagning, sætter du alle dine sanser i spil. Sammen med en erfaren vinkender prøver du en masse forskellige genrer og mærker af vin af, og du vil på en overskuelig måde blive introduceret til, hvordan man bedst smager på vin.

Ved større selskaber er det muligt at få vinproducenten til at holde vinsmagningen.

Vores passioner er mad, vin og rejser - og med erfaring siden 2006, er vi mestre i at kombinere disse passioner på bedste vis. Vi kan byde dig - og dine venner eller kolleger - på lidt af hvert. På alt fra uforglemmelige golfrejser, berigende vinrejser til aftener med vin- eller ølsmagning.

Lad os skræddersy et event, I aldrig glemmer!

Hør mere om vores arrangementer og rejser
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Oplev vinsmagning med en professionel

Det er vigtigt, at du ikke bare kaster dig ud i vinsmagning uden nogen øvelse eller faglig ballast, for så bliver det ikke meget mere end det; bare smagning.

Med Holdgaard Event bliver du guidet af en kyndig vinkender, der kan introducere dig - og dine kammerater eller kolleger - for mange forskellige vine. I vil blive guidet til, hvordan I fra punkt A til Å smager på vinen, så I får den fulde oplevelse. Bagefter vil I også kunne tage denne viden med hjem og imponere jeres venner og familie, næste gang I afholder et hyggeligt middagsselskab.

Vi sidder klar ved telefonerne

Hverdage

13.00 - 18.00

Weekend

10.00 - 15.00

Ring os op!

Mange års erfaring med vinsmagning

Holdgaard Event har arrangeret vinsmagning og rejser til anerkendte vinlande siden 2006. Passionen er netop det: Rejser, hygge, mad og vin. Lars fra Holdgaard Event bor endda selv hovedsageligt på en vingård og sætter stor pris på at invitere danskerne ind i vinens verden.

Tag kontakt til Holdgaard Event og find ud af, hvordan vi bedst kan arrangere en god omgang vinsmagning for dig. Vi har altid ambition om at præsentere vores kunder for oplevelser, man ikke bare kan købe sig til andre steder, og vi sætter en stor ære i at skræddersy den helt rette oplevelse til vores kunder.

Fokus på vin, mad, hygge og rejser

Skræddersyede arrangementer til rigtig gode priser