Eventgolf

Få de bedste golfoplevelser sammen med andre golfentusiaster

Lær mere om vores netværk ’Eventgolf’

Hos Holdgaard Event tilbyder vi eventgolf, der er et særligt og unikt sammensat koncept, der er henvendt til dig, der enten er aktiv med sporten eller som ønsker at prøve kræfter med den ikoniske aktivitet.

Eventgolf kan blive din unikke kilde til at dygtiggøre dig, så du kan rykke dit handicap ned og komme øverst på pointtavlen i din lokale golfklub.

Konceptet har til formål at ryste engagerede mennesker sammen, som alle går op i golf. Det kan være dig, der spiller på eliteplan i din lokale klub, eller vores eventgolf kan være for dig, der vil udvide dit netværk.

Der er mulighed for både at deltage som privatperson samt at tilmelde sig i par eller større grupper. Vi sørger for at lægge rammerne omkring eventen, så du kun skal forholde dig til at pudse din teknik af på rangen eller puttinggreen.

Du behøver ikke have et bestemt handicap for at være medlem af ’Eventgolf’. Alt det kræver for at tilmelde sig, er engagement og lyst til socialt samvær med andre passionerede mennesker.

Vores passioner er mad, vin og rejser - og med erfaring siden 2006, er vi mestre i at kombinere disse passioner på bedste vis. Vi kan byde dig - og dine venner eller kolleger - på lidt af hvert. På alt fra uforglemmelige golfrejser, berigende vinrejser til aftener med vin- eller ølsmagning.

Lad os skræddersy et event, I aldrig glemmer!

Fokus på mad, vin og hygge

Skab nye kontakter og udbyg dit netværk

Hør mere om vores netværk
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Forvent høj kvalitet, altid

Som passioneret golfspiller er du vant til at sætte krav til faciliteterne på og omkring banen. Holdgaard Event er et veletableret firma, der igennem mange år har skræddersyet og planlagt arrangementer i Danmark og udlandet. Vi vægter kvalitet fremfor kvantitet, hvilket blandt andet afspejles i vores katalog over arrangementer og vores loyale samarbejdspartnere både herhjemme og ude i Europa.

Vi sætter en ære i at give dig de bedste oplevelser, som er tilrettelagt omkring din passion.

Erhvervsnetværk i Horsens og golfnetværk i hele Danmark