Ølsmagning med hygge og ny viden

Til jer, der sætter pris på en rigtig god øl, og muligvis har en lille ølkender gemt i maven

Et hyggeligt event med et indblik ind i ølbrygning

Vores ølsmagningsevents byder på noget godt til ganen, såvel som at du kan få testet, hvor god din viden om øl egentlig er.

Når det så er sagt, så behøver du naturligvis ikke være den store ølkender, førend at du kan få en helt fantastisk oplevelse til vores ølsmagning. Vi skaber nemlig en mulighed for, at du kan lære om ølbrygning, smage og meget mere, samtidig med at du kan nyde alverdens gode øl.

Hvis du ikke har været så heldig at have prøvet en af vores ølsmagninger før, så går det kort og godt ud på, at du vil blive introduceret til et antal af forskellige øl. Disse øl vil blive gennemgået af en kyndig ølkender, som vil fortælle dig om, hvordan den enkelte øl er blevet til, og hvordan processen bag dens tilbliven har skabt de karakteristiske træk ved produktet.

Selvom du dermed vil blive introduceret til en mængde (potentiel) ny viden, så vil der selvfølgelig være masser af tid til at hyggesnakke og nyde smagen af de dejlige øl med de andre gæster.

Ved større selskaber er det muligt at få brygmesteren til at holde ølsmagningen.

Vores passioner er mad, vin og rejser - og med erfaring siden 2006, er vi mestre i at kombinere disse passioner på bedste vis. Vi kan byde dig - og dine venner eller kolleger - på lidt af hvert. På alt fra uforglemmelige golfrejser, berigende vinrejser til aftener med vin- eller ølsmagning.

Lad os skræddersy et event, I aldrig glemmer!

Skræddersyede arrangementer til rigtig gode priser

Hør mere om vores arrangementer og rejser
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Perfekt til både firmaer og privatpersoner

Vores ølsmagning er et oplagt event at tage til enten som firma eller som privatperson. Denne type af event bliver nemlig kun hyggeligere og sjovere af, at I er en større gruppe af mennesker, som deltager i den.

Saml derfor dine kolleger til en hyggelig ølsmagning, hvor I får mulighed for at lære hinanden endnu bedre at kende over nogle dejlige øl, eller skab en venskabelig konkurrence med dine venner for at finde frem til hvem af jer, der er en største ølkender. Uanset omstændighederne, så skal vi nok være med til at sørge for, at I får en rigtig hyggelig dag.

Vi sidder klar ved telefonerne

Hverdage

13.00 - 18.00

Weekend

10.00 - 15.00

Ring os op!

Fokus på vin, mad, hygge og rejser