Company Golf - en sjov og unik oplevelse

Gør dit næste kunde- eller firmaarrangement til en oplevelse, I aldrig glemmer

Golf bringer mennesker sammen

Hvis I vil prøve noget nyt og aktivt i firmaet, kan I bruge jeres Company Days på en hyggelig golftur.

Golf er en aktivitet, der bringer mennesker sammen. Det er både en sport, der er luksuriøs, men samtidig en sport, hvor de fleste kan være med i et vist omfang. Det er traditionelt set blevet brugt blandt forretningsfolk, da man nemt kan tale om forretninger, mens man udøver sporten.

Golfarrangementer er derfor oplagte, hvis du skal mødes med en kunde, men det kan også være en ideel aktivitet for hele firmaet. Det er nemlig også meget socialt, og der er mulighed for at lære hinanden at kende mellem hullerne.

Vores passioner er mad, vin og rejser - og med erfaring siden 2006, er vi mestre i at kombinere disse passioner på bedste vis. Vi kan byde dig - og dine venner eller kolleger - på lidt af hvert. På alt fra uforglemmelige golfrejser, berigende vinrejser til aftener med vin- eller ølsmagning.

Lad os skræddersy et event, I aldrig glemmer!

Hør mere om vores arrangementer og rejser
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Vi hjælper dig til at sætte rammerne

Vi har lang erfaring med at arrangere events, så du kan trygt overlade al planlægningen til os. I samarbejde med dig finder vi ud af, hvad den bedste dag er for lige netop din virksomhed eller dit kundemøde. Du skal blot koncentrere dig om kunden, gæsterne eller kollegerne - vi tager os af resten. Det bliver ikke nemmere, og vi garanterer dig, at du og dit selskab får en god dag.

Med vores erfaring og brede netværk hjælper vi dig til at lave de bedste golfarrangementer. Vi finder de rette golfbaner og planlægger hele dagen, så I ikke skal tænke på noget.

Vi sidder klar ved telefonerne

Hverdage

13.00 - 18.00

Weekend

10.00 - 15.00

Ring os op!

Skræddersyede arrangementer til rigtig gode priser