Bliv en del af et stærkt netværk inden for erhvervslivet

Bliv en del af vores stærke - og hyggelige - netværk for erhvervslivet i Horsens

Skab nye kontakter

Det kan være svært at være erhvervsdrivende i et land som Danmark, hvor der er mange regler og meget bureaukrati at manøvrere rundt i. Det bliver dog som regel en del lettere, hvis du har nogle gode kontakter og kammerater inden for erhvervslivet. Ligesindede, der er villige til at spare, komme med råd og lægge et forstående øre til de mange udfordringer, du møder på din vej.

Derfor har Holdgaard Event skabt ’Vores netværk’, der er et stærkt netværk inden for erhvervslivet. Enhver kan søge om optagelse i ’Vores netværk’ og blive en del af det gode selskab. Målet er simpelt: at skabe et rum, hvor du på en hyggelig måde kan skabe stærke forretningsforbindelser - og venskaber.

Vores passioner er mad, vin og rejser - og med erfaring siden 2006, er vi mestre i at kombinere disse passioner på bedste vis. Vi kan byde dig - og dine venner eller kolleger - på lidt af hvert. På alt fra uforglemmelige golfrejser, berigende vinrejser til aftener med vin- eller ølsmagning.

Lad os skræddersy et event, I aldrig glemmer!

Hør mere om vores netværk
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Baseret på fællesskab og hygge

’Vores netværk’ har sit oprindelsessted i Horsens Syd, hvor erhvervslivet stortrives. Holdgaard Event vil gerne fremme den lokale handel og være med til at skubbe væksten godt i gang, og derfor er ’Vores netværk’ en oplagt mulighed for alle med interesse i erhvervslivet i Horsens.

Netværket er dog ikke så formelt, som det ellers kunne lyde. Der lægges stor vægt på, at det skal være hyggeligt og i gode rammer, og derfor står Holdgaard Event også for at stable interessante arrangementer på benene.

Erhvervsnetværk i Horsens og golfnetværk i hele Danmark

Skab nye kontakter og udbyg dit netværk

God mad og hyggelige gå- og løbeture

I ’Vores netværk’ vil der ved hvert møde blive serveret en 3-retters menu med delikate vine og gode øl. Vi tager også på hyggelige gå- og løbeture hver torsdag aften, da man under fysiske aktiviteter får fantastiske muligheder for at bryde isen og møde nye mennesker.

Fokus på mad, vin og hygge