Spændende arrangementer

Firmaevent, polterabend og mange andre spændende og unikke arrangementer

Unikke oplevelser for par og til større grupper

Glæd de vigtige mennesker i dit liv med en uforglemmelig oplevelse.

Hos Holdgaard Event finder du en lang række arrangementer, som du kan lave sammen med familien, vennerne eller kollegerne. Vi kan tilbyde events til afholdelse i hele Danmark, og som henvender sig til forskellige målgrupper. Vi er erfarne med at tilrettelægge oplevelser for alt fra to personer og op til grupper på 16 personer.

Du kan bl.a. prøve følgende events med os:

  • Vinsmagning
  • Ølsmagning
  • Romsmagning
  • Golfarrangement

Er der brug for at styrke sammenholdet i vennekredsen, kan det være en aktiv dag med golf, der er det rette valg. Her får du og dine venner mulighed for at prøve kræfter med sporten, der nok skal udfordre jer hver især og skabe konkurrence mellem jer.

Er det derimod en afslappende og inspirerende oplevelse, du er på udkig efter, vil en smagning være et ideelt valg. Med de mange valgmuligheder for specialdrikke er der garanti for, at du kan få planlagt og sammensat den oplevelse, som passer til de personlige ønsker hos både dig og den eller de personer, du vil dele eventen med.

Vores passioner er mad, vin og rejser - og med erfaring siden 2006, er vi mestre i at kombinere disse passioner på bedste vis. Vi kan byde dig - og dine venner eller kolleger - på lidt af hvert. På alt fra uforglemmelige golfrejser, berigende vinrejser til aftener med vin- eller ølsmagning.

Lad os skræddersy et event, I aldrig glemmer!

Fokus på vin, mad, hygge og rejser

Skræddersyede arrangementer til rigtig gode priser

Hør mere om vores arrangementer og rejser
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Fordelene ved at bruge os

Vi tager os af alt det strategiske, praktiske og tekniske med hensyn til din kommende event. Vi sørger for at planlægge oplevelsen i samarbejde med udbyderen, og vi tilstræber at skræddersy oplevelsen i henhold til dine ønsker og behov. Alle vores arrangementer foregår i Danmark, og vi klæder jer godt på, så I får en uforglemmelig dag.

Vi sidder klar ved telefonerne

Hverdage

13.00 - 18.00

Weekend

10.00 - 15.00

Ring os op!