Romsmagning på alle niveauer

Man behøver ikke have en pirat gemt i maven for at sætte pris på en god flaske rom

Få en større viden om rom i hyggeligt selskab

Hvis du også godt kan lide en tår rom i ny og næ, hvorfor så ikke prøve vores romsmagning, hvor du får mulighed for at prøvesmage en række forskellige slags rom fra hele verden?

Vores romsmagning er velegnet for personer, som kender til og sætter pris på rom, men det er samtidig også en rigtig god mulighed for at få smagt en masse forskellige slags, hvis du ikke har prøvet denne herlige drik før.

Generelt foregår vores romsmagning på samme måde, som hvis du var til vin- eller ølsmagning. Du vil nemlig blive præsenteret for et antal af forskellige flasker rom, som du derefter får mulighed for at smage på. Imens vil vores kyndige romekspert fortælle lidt nærmere om de enkelte rom’er og deres karakteristiske træk, hvormed du altså vil få et indblik i processen bag tilblivelsen af rom, og hvordan dette påvirker smagen.

Selvom vores romekspert vil bruge lidt tid på at fortælle om rommen, så bliver der selvfølgelig masser af tid til at hyggesnakke og nyde eventet sammen med de andre gæster.

Vores passioner er mad, vin og rejser - og med erfaring siden 2006, er vi mestre i at kombinere disse passioner på bedste vis. Vi kan byde dig - og dine venner eller kolleger - på lidt af hvert. På alt fra uforglemmelige golfrejser, berigende vinrejser til aftener med vin- eller ølsmagning.

Lad os skræddersy et event, I aldrig glemmer!

Vi sidder klar ved telefonerne

Hverdage

13.00 - 18.00

Weekend

10.00 - 15.00

Ring os op!

Hør mere om vores arrangementer og rejser
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Kom med dine venner eller kolleger

Da vores romsmagning netop byder på både ny viden, plads til sjov og ballade, og så selvfølgelig en masser lækker rom, så er det et event, som egner sig rigtig godt både til firmabegivenheder med kollegerne eller en hyggelig aften med dine venner - for eksempel til en polterabend.

Eventet bliver nemlig kun hyggeligere jo flere personer der deltager, hvorfor det vil være oplagt at tage af sted sammen som en større gruppe. Vi vil i hvert fald gøre vores allerbedste for, at du og din gruppe får en rigtig god oplevelse, samtidig med at I får smagt på en masse lækker rom.

Skræddersyede arrangementer til rigtig gode priser

Fokus på vin, mad, hygge og rejser