Bliv en del af et netværk for golf-, mad- og vinentusiaster

Styrk dit netværk og mød andre med passion for mad, vin og golf

Mød passionerede mennesker

Målet for Holdgaard Event er at skabe gode oplevelser for vores kunder. Og de bedste oplevelser i livet? Ja, det er dem, man har sammen med andre ligesindede mennesker. Derfor har vi skabt nogle forskellige netværk, hvor det er muligt at få nye bekendtskaber, mens du nyder god mad, delikate vine og måske svinger køllerne på golfbanerne.

Holdgaard Event har skabt to forskellige golfnetværk med arrangementer rundt om i hele Danmark, og så kan du også melde dig ind i ’Vores netværk’, der har over 62 medlemmer fra erhvervslivet.

Vores passioner er mad, vin og rejser - og med erfaring siden 2006, er vi mestre i at kombinere disse passioner på bedste vis. Vi kan byde dig - og dine venner eller kolleger - på lidt af hvert. På alt fra uforglemmelige golfrejser, berigende vinrejser til aftener med vin- eller ølsmagning.

Lad os skræddersy et event, I aldrig glemmer!

Hør mere om vores netværk
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Netværk med gode oplevelser

Holdgaard Event har dannet to forskellige golfnetværk, som arrangerer events over hele Danmark. I det ene netværk er der allerede mere end 40 medlemmer, og de har alle en ambition om at møde nye, interessante mennesker.

Du behøver ikke at have en bestemt baggrund for at melde dig ind i vores golfnetværk. Du kan sagtens komme ind som privatperson, og hvis du har lidt eller nogen erfaring med golf, er det klart en fordel. Hvis ikke? Ja, så skal du nok hurtigt finde ud af at svinge golfkøllen.

Golf er en oplagt måde at skabe nye kontakter i dit netværk. Når man står ude på de grønne græsplæner, er det helt naturligt at falde i snak om lidt af hvert. Golf er altså en oplagt mulighed for at bryde isen, uden at det bliver for formelt.

Fokus på mad, vin og hygge

Skab nye kontakter og udbyg dit netværk

Vores netværk for erhvervslivet

’Vores netværk’ er et lokalt netværk, der holder til i den sydlige ende af Horsens. Netværket er baseret på fællesskab og hygge, og aktiviteter indbefatter alt lige fra gå- og løbeture til aftener med 3-retters menuer og læskende øl.

Ligesom ved vores golfnetværk behøver du ikke at have nogen bestemt baggrund for at melde dig ind i ’Vores netværk’. Du skal bare have en interesse i erhvervslivet og en ambition om at møde nye, ligesindede mennesker.

Erhvervsnetværk i Horsens og golfnetværk i hele Danmark