Ginsmagning er en stor smagsoplevelse

Med ginsmagning kan I få en fælles unik og sjov oplevelse - vi hjælper jer med det hele

Udforsk gin med ginsmagning

Tag på oplevelse i den kendte drik; gin. Med ginsmagning får du mulighed for at smage på forskellige slags gin og få en smagsoplevelse uden lige. Du bliver introduceret til ginens lange historie, og du får mulighed for at nyde ginen i smukke omgivelser sammen med vennerne eller på en firmatur med dine kolleger.

Gin har i mange år været en populær drik. Drikken stammer oprindeligt fra Holland, men det er dog den engelske gin, der er den mest udbredte i dag. Hvis du er entusiastisk om gin, så er du kommet det rette sted her hos Holdgaard Event.

Vores passioner er mad, vin og rejser - og med erfaring siden 2006, er vi mestre i at kombinere disse passioner på bedste vis. Vi kan byde dig - og dine venner eller kolleger - på lidt af hvert. På alt fra uforglemmelige golfrejser, berigende vinrejser til aftener med vin- eller ølsmagning.

Lad os skræddersy et event, I aldrig glemmer!

Hør mere om vores arrangementer og rejser
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Arrangementet skræddersys til jer

Det er vigtigt for os, at I får den bedste oplevelse. Derfor tager vi udgangspunkt i jeres ønsker og jeres behov. Vi kan sammen arrangere eventet, så I får medbestemmelse. Vi kommer med erfaringen og en bred palet af muligheder. Vi sætter en ære i at skræddersy events, som passer til jer. Derfor er der ikke to events eller arrangementer, som minder om hinanden.

Det er en god ide at lave noget sammen som firma, som kolleger eller som team, hvor I gerne vil lære hinanden at kende udover arbejde, eller det I til hverdag samles om. Det lader sig gøre med en ginsmagning, som vil samle jer om noget helt andet. Det er både lækkert, underholdende og en sjov oplevelse at få sammen.

Vi sørger for, at rammerne for arrangementet er sat - I skal bare møde op og nyde det.

Vi sidder klar ved telefonerne

Hverdage

13.00 - 18.00

Weekend

10.00 - 15.00

Ring os op!

Skræddersyede arrangementer til rigtig gode priser