Om Holdgaard Event

Vi planlægger arrangementer og rejser med fokus på mad, vin og hygge

Skønne og hyggelige oplevelser

Hvis du er blevet lidt nysgerrig på, hvem vi egentlig er og hvad det præcist er, vi arbejder med, så har du fundet den rette side. Her kan du nemlig få et indblik i, hvad vi kan tilbyde dig som kunde.

Kort og godt så er vi et eventfirma med base i Horsens, som arrangerer en længere liste af forskellige events for vores kunder. Vi har erfaring siden 2006 med at skabe hyggelige rejser og events, og vi vil gøre vores allerbedste for at sørge for, at din oplevelse med os vil blive lige så god.

Vores passioner er mad, vin og rejser - og med erfaring siden 2006, er vi mestre i at kombinere disse passioner på bedste vis. Vi kan byde dig - og dine venner eller kolleger - på lidt af hvert. På alt fra uforglemmelige golfrejser, berigende vinrejser til aftener med vin- eller ølsmagning.

Lad os skræddersy et event, I aldrig glemmer!

Hør mere om vores arrangementer og rejser
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Skræddersyede arrangementer

Vi prioriterer nemlig vores kunders tilfredshed utroligt højt, og vi sætter derfor en ære i at skræddersy arrangementer, så du, når rejsen eller eventet er ovre, kan gå hjem med et stort smil på læben.

Nogle eksempler på nogle af de events, vi stabler på benene, er bl.a.:

  • Golfrejser
  • Cykelrejser
  • Vin- og madrejser
  • Vin-, øl-, gin-, og romsmagninger

Hvis du skulle have lyst til at prøve mere end ét af vores events, så kan vi også sagtens finde ud af at skabe et miks af de forskellige arrangementer specielt til dig.

Vi sidder klar ved telefonerne

Hverdage

13.00 - 18.00

Weekend

10.00 - 15.00

Ring os op!

Stor erfaring med firmaarrangementer

Vi har igennem tiden arbejdet meget med firmaer, hvor vi specielt har arrangeret mange eventrejser. Dermed har vi stor erfaring inden for dette område, og vi vil som hovedregel altid gå efter at tilføje noget ekstraordinært til turen.

Når det så er sagt, så kan du selvfølgelig også sagtens booke et event som privatperson. Det er dog en god ide at være opmærksom på, at vores events egner sig bedst til de lidt større grupper.

Har du spørgsmål, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vores oplysninger finder du under fanen ’Kontakt’.

Fokus på vin, mad, hygge og rejser

Skræddersyede arrangementer til rigtig gode priser